CE VA OFERIM?

O caracteristica importantă a serviciilor ce vor fi oferite de firma noastra este angajamentul de a utiliza tehnologii ecologice de curățare a textilelor. Pentru ca tinem la sanatatea clientilor nostri, vom avea grijă de hainele acestora cu respectarea totodată a mediului inconjurator, folosind detergenti biodegradabili si balsamuri ecologice, ce confera finete fibrelor, pastreaza caracteristiciile specifice tesaturii, aspectul, intensitatea culorii si finetea.

Serviciile oferite vor include:

–              Curățare pe baza de apa- WET CLEANING, absolut ecologica, folosind cea mai avansata tehnologie ecologica din domeniu – mai noua de 3 ani, si cu  masini noi de ultima generatie, cu rezultate remarcabile chiar daca hainele sunt confectionate din materiale delicate, precum lana, matase sau casmir sau haine cu semnul curatare uscata chimica pe eticheta.

–              Spălarea ecologică a textilelor pentru articolele destinate in mod clasic spalarii cu apa si marcate pe etichete pentru spalare cu apa.

–              Călcarea profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjeriei, textile tip HoReCa, indiferent daca sunt spalate sau nu la firma noastra. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante se va calca orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa), si pentru urgente se va calca chiar pe loc.

–              Curatarea huselor, perdelelor, draperiilor , pilotelor si cuverturilor –  reprezintă o curățare completa si atenta in mod rapid. In functie de compozitia materialului, acestea se spala sau se curata ecologic, astfel incat sa nu-si modifice dimensiunile initiale, sa fie improspatate culorile, iar aspectul lor sa fie ca nou.

Firma noastră presteaza servicii de spalatorie si curatatorie ecologică pentru textile:

• Curatatorie si spalatorie haine in Câmpulung Moldovenesc si imprejurimi
• Calcatorie haine cu echipamente profesionale
• Colectare si livrare gratuita la domiciliul clientului, pentru comenzi ritmice si in limita a 30 km

• Spalatorie lenjerie pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, etc
• Scoaterea petelor prin metode profesionale, utilizand cele mai bune solutii de pe piata

Pentru persoane fizice

  • Curatam sau spalam: camasi, bluze, pantaloni, fuste, sacouri, rochii, jachete, geci sintetice sau cu puf, paltoane, rochii mireasa etc
  • Curatatorie piele
  • Lenjerii de pat, prosoape, fete de masa, perdele, draperii, pilote cu puf sau sintetice, paturi si cuverturi, etc

Pentru obtinerea unor servicii de calitate folosim utilaje profesionale moderne, o tehnologie de ultimă generație pe bază de apă, dar si detergenti si solutii ecologice biodegradabile de cea mai buna calitate importate din Uniunea Europeana.

Fiecare articol textil parcurge urmatoarele etape: analiza obiect, detasare pete (daca este cazul), spalarea sau curatarea ecologică, uscare, calcare, impachetare.

Pentru ca ne preocupa CALITATEA, respectam întregul ciclu de spalare/uscare/calcare, acesta fiind motivul pentru care NU oferim servicii la repezeala, iar urgentele au un regim special.

Colectare si livrare gratuita la domiciliu, repede si eficient in Câmpulung Moldovenesc si împrejurimi, in limita a 30km, pe bază de programare telefonică prealabila.

Persoane juridice

  • Servicii speciale pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, firme organizatoare de evenimente, saloane de coafura, fitness, Spa-uri, gradinite, clinici private, unitati militare, etc
  • Procesarea rapida si calitativa a articolelor de curatat sau spalat pentru acest segment comercial
  • Colectare si livrare gratuita dupa un program stabilit cu clientul
  • Termen de plata avantajos pentru client
  • Lista speciala de preturi la serviciile de spalatorie si curatatorie haine
  • Atestarea pentru clientii clientilor nostrii (persoane juridice) a caracterului absolut ecologic al serviciilor de spalatorie si curatatorie achizitionate de la noi de catre unitatea dumneavoastra

Sistemul de plata pentru serviciile oferite persoanelor fizice este flexibil, avand in vedere ca se poate plati in functie de cum doreste clientul: adica la colectarea sau la livrarea comenzii.
Pentru persoanele juridice, in baza unui contract încheiat, plata serviciului oferit se poate face numerar sau prin ordin de plata la termenul de plata stabilit de comun acord.

Firma noastră negociază reduceri de preturi in directa concordanta cu volumul si varietatea serviciilor solicitate.